LPG Endermologie

LPG Endermologie behandelingen voor het lichaam en het gezichtDe machinale bindweefselmassage van LPG stimuleert de drainage van vocht, het ledigen van vetcellen en het verstevigen van de huid. Lokale vetten verminderen waardoor we contouren kunnen bewerken en de huid strakker wordt. Voor elk probleem is er een aangepast programma voor optimaal resultaat. Ook ideaal om jouw lichaam een boost te geven nà de zwangerschap! Dankzij een speciaal ontwikkeld pak heeft de LPG meer grip en geniet je van een efficiënte behandeling, met maximale hygiëne.

Lipomassage is een door wetenschap onderbouwde methode om op een natuurlijke (zonder operatie) manier vetcellen te ledigen en cellulite aan te pakken. Lipomassage stimuleert de productie van collageen en elastine zodat de lichaamsrondingen weer stevig worden. Lipomassage slankt af (cm verlies), verstevigt en modelleert het lichaam en pakt celullite aan.

De endermologie behandeling richt zich op de huidlaag waar het meeste collageen ligt opgeslagen; het bindweefsel. De cilinders van het LPG-apparaat pakken de huidplooi op en rollen deze langzaam en regelmatig weer af. Dit zorgt voor een stevige en pijnloze massage van de huid, onderhuid en het bindweefsel. Deze huidgymnastiek verbetert de structuur van het bindweefsel, bevordert de doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen waardoor de behandeling ook een detox werking heeft.

De Endermologie behandeling veroorzaakt een natuurlijk proces die vetophopingen laten afnemen en de huid verstevigt. U krijgt tijdens een behandeling een 'bodysuit' aan. Dit helpt de cilinders beter over het lichaam te glijden en uw huid te beschermen.

Bij LPG gaan we steeds te werk met een abonnement systeem. Deze bestaan uit 15 of 20 sessies.
We starten de reeks behandelingen op met 2 sessies per week (minstens 1 dag tussen) en bouwen geleidelijk aan af.
Zichtbaar resultaat begin je waar te nemen nà 6-8 sessies.

  • Je hebt al resultaat nà 6-8 sessies
  • Endermologie is sterk aangeraden bij de nazorg van een ingreep
  • De behandeling werkt zowel voor het gezicht als het lichaam
  • N°1 toestel op de markt voor hardnekkige cellulitis
  • Voor zowel mannen als vrouwen

'Wij verkopen geen behandelingen, we helpen enkel onze klanten hun dromen te realiseren.'
© Re.Fine 2020

Contact


  • Kortrijksesteenweg 257
  • 8530 Harelbeke
  • info@re-fine.be
  • +32 (0)497 34 54 90