Coolsculpting

Coolsculpting / Cryolipolyse - Vetbevriezing

Heeft u ook last van hardnekkige vetophopingen? Die zelfs met regelmatig bewegen en een gezond eetpatroon niet willen verdwijnen? Dan is de CLATUU - vetbevriezing behandeling iets voor u! Deze vetbevriezingsbehandeling ook wel cryolipolyse genoemd is ideaal voor bijvoorbeeld "love handles", buik, dijen, uitstulpingen bij de BH, rug en bovenarmen.

Eigenlijk is cryolipolyse een techniek om door middel van bevriezing plaatselijk vet te verwijderen. Het is wetenschappelijk aangetoond dat bevriezing een veilige en effectieve manier van vetverwijdering is. Het is rondom koelen (zo'n 50 minuten) van een behandelgebied tot een temperatuur van - 9 graden zorgt ervoor dat het vetvermindersproces genaamd apoptose, in werking wordt gezet. Hierdoor worden de vetcellen blijvend tot wel 20 tot 30% verminderd en natuurlijk afgevoerd. Na een maand zijn de eerste resultaten zichtbaar en kan tot wel 5 cm omvang per zone worden verloren. Alleen de vetcellen worden aangetast en de omliggende weefsel blijven intact!

De CLATUU is het meest geavanceerde cryolipolyse apparaat voor het bevriezen van vetcellen. Het doel van de behandeling van de CLATUU is het aanpassen van de vorm van het lichaam, maar in een volledig niet-invasieve manier in vergelijking met liposuctie. Cryolipolyse apparaten zijn niet nieuw, maar wel heel verschillend! De CLATUU onderscheidt zich op enkele onderdelen, waardoor hij beter werkt en mooiere resultaten geeft.

Waar sommige apparaten allen de boven- of onderkant koelen, beschikt de CLATUU over een 360 graden technologie. Het unieke handstuk van de CLATUU maakt gebruikt van een sterk vacuüm, zodat de huid en het vet goed in de behandelkop gezogen wordt. Deze lichaamszone wordt vervolgens rondom gekoeld zodat het hele gebied dezelfde diepe koeling krijgt. De kou vervliegt dus niet, waardoor het resultaat beter wordt.

Om een optimaal resultaat te behalen is een goede diepe koeling essentieel. Waar andere apparaten stoppen bij - 4 graden, biedt de krachtige CLATUU een koeling van - 9 graden. Doordat het cryolipolyse apparaat deze koeling constant vast kan houden zal het resultaat optimaal zijn. Hierdoor is met 2 behandelingen vaak al het gewenste resultaat te behalen.

Enkele weken na de CLATUU behandeling kunt u veranderingen waarnemen, optimaal resultaat wordt bereikt na 2-3 maanden. En dit zal nog verder doorwerken gedurende de maanden erna. Het resultaat van de CLATUU is eliminatie van de behandelde vetcellen. Een aanvullende behandeling zal het resultaat versterken. Een gezonde levensstijl draagt bij om te genieten van de voordelen op lange termijn. Gemiddeld zijn er 2 tot 3 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen.

Wanneer de zuigkracht wordt toegepast kan dit gevoelens van knijpen en trekken veroorzaken. U kunt steken, tintelingen, pijn of kramp ervaren gedurende 10 minuten wanneer de behandeling begint. Dit gevoel zal daarna vervagen. Na het verwijderen van de applicator zal het behandelgebied stijf zien of aanvoelen. Onmiddellijk na de behandeling zal de behandelaar het semi bevroren oppervlakte van vet masseren, omdat is aangetoond dat het behandelresultaat hierdoor verbeterd.

De CLATUU is onderworpen aan duizenden testuren. Uit de test is gebleken dat gecontroleerde koeling alleen de vetcellen beschadigd.

CLATUU is een niet-invasieve behandeling zonder medische ingreep. Na de behandeling kunt u uw dagelijkse werkzaamheden direct hervatten?

  • Je ziet de eerste resultaten na 4 weken
  • Slechts 2-3 behandeling nodig per zone
  • Bijna voor het ganse lichaam
  • Ideaal alternatief voor liposuctie, zonder verdoving en revalidatie

© Re.Fine 2020

Contact


  • Kortrijksesteenweg 257
  • 8530 Harelbeke
  • info@re-fine.be
  • +32 (0)497 34 54 90